چیلر

چیلرها به دو دسته چیلرهای تراکمی و چیلرهای جذبی تقسیم می‌شوند. چیلر(Chiller) دستگاهی است كه حرارت را از مايع (معمولا آب) بر اساس سيكل تبريد تراكمی و يا جذبی دفع مي‌كند. اين مايع می‌تواند برای خنك كردن هوا و يا دستگاه‌ها استفاده شود. كه معمولا به صورت سيكل و درون يك مبدل حرارتی جريان دارد.

elementorproductfilter

 

طراحی و ساخت چیلر

ساز و کار چیلر

اساس کار چیلرها، بر مبنای تبخیر است و به همین دلیل دستگاه باید گرما دریافت کرده و سپس گرما را به سرما تبدیل نماید. در چیلرها با کاهش فشار، عملیات تبخیر، در دماهای پایین انجام می‌شود. به عبارت دیگر ماده مبرد چیلرهای جذبی که معمولا آب است.
در داخل اواپرتور چیلر که دارای فشار خلا می‌باشد، در دمای پایین تبخیر شده و در نتیجه این عمل محیط اطراف اواپراتور سرد می‌شود. اما به صورت کلی کارکرد کولر چیلر چیست را باید اینگونه جواب داد که ساز وکار چیلر وابستگی به نوع آن دارد که در ادامه بسته به نوع چیلر عملکرد آن را نیز شرح داده‌ایم.

انواع چیلر بر اساس نوع تبرید

نصب و راه اندازی چیلر جذبی

انواع چیلر بر اساس نوع مصرف

  • چیلر خانگی
  • چیلر تهویه مطبوع
  • چیلر صنعتی

انواع چیلر بر اساس نوع تناژ

  1. مینی چیلر
  2. چیلر
  3. چیلر سنگین

چیلر جذبی یا چیلر تراکمی

پاسخ به این سئوال بسیار سخت است چراکه در خیلی از موارد می توان از نوع تراکمی استفاده کرد و برعکس. با توجه به زیرساخت های پروژه، شرایط رطوبت هوای بیرون، تامین برق مصرفی و آب می توان تصمیم گرفت که بهترین گزینه برای پروژه چیست. به صورت کلی در پروژه ای که امکان تامین برق کافی نباشد و بتوان گاز و آب تامین کرد و نیروی نگهدار خبره استخدام شود استفاده از سیستم جذبی توصیه می شود و در غیر این صورت می توان از انواع مختلف دیگر استفاده نمود.

نصب و راه اندازی چیلر تراکمی

طراحی و ساخت چیلر

تیم خدمات بازرگانی شین تجهیز آمادگی خود را جهت طراحی و ساخت انواع چیلر تراکمی صنعتی اعلام میکند.
برای مشاوره ی رایگان و استعلام هزینه ها میتوانید با تلفن های شین تجهیز تماس بگیرید.